Γιουβέντους: Έντονη φημολογία για παραίτηση Ανιέλι

Το απίστευτο… φιάσκο στο οποίο οδηγείται η European Super League, έχει προκαλέσει και τεράστιες αναταραχές στις διοικήσεις των 12 «αποστατών». Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραιτήθηκε, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για ανάλογη κίνηση και από τον Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους.

Δεν πέρασαν ούτε δύο 24ωρα από την ανακοίνωση των 12 κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, για δημιουργία της European Super League και όλα δείχνουν πως το εγχείρημα αυτό δεν θα προχωρήσει!

Το παγκόσμιο μέτωπο αντιδράσεων που ξέσπασε στο άκουσμα της απόφασης για την ESL, αναγκάζει τις ομάδες να… οπισθοχωρήσουν, προκαλώντας παράλληλα και αναταράξεις στις διοικήσεις των ομάδων.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι γι΄ απόψε έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη των 12 κλαμπ προκειμένου να συζητήσουν για τις κινήσεις που θ΄ ακολουθήσουν.  

Την ίδια στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, φέρεται να δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της «βέκια σινιόρα»! Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο ο λόγος φαίνεται πως είναι η κατάρρευση της ESL.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια Ανιέλι να βρίσκεται στα ηνία του συλλόγου εδώ και δεκαετίες. Από την ομάδα, πάντως, μέχρι στιγμής διαψεύδεται το συγκεκριμένο «σενάριο».

 

Διαβάστε επίσης