Κορονοϊός – Πάτρα: Πάνω από 170 εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο - 400 έχουν προγραμματιστεί για σήμερα

Πώς θα εμβολιάζονται οι πολίτες

Δυναμικά ξεκίνησε στην Πάτρα το mega εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού. Μέσα σε λίγες ώρες εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 150 πολίτες.

Ειδικότερα, περισσότεροι από 170 πολίτες είχαν εμβολιαστεί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι στην Πάτρα στο mega εμβολιαστικό κέντρο, που ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί της Πέμπτης (15.04.2021) τη λειτουργία του, με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή του υγειονομικού στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεύθυνη λειτουργίας του κέντρου, Μαρία Κουράκου, επισμηναγός υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, μέχρι τις 8:00 το βράδυ έχουν προγραμματιστεί 400 εμβολιασμοί, στις οκτώ εμβολιαστικές γραμμές.

 

Πώς θα εμβολιάζονται οι πολίτες 

Μιλώντας για τη λειτουργία του κέντρου, το οποίο στεγάζεται σε ένα μεγάλο και αυτόνομο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στην χερσαία ζώνη του νέου λιμανιού, επεσήμανε ότι «όλα είναι οργανωμένα από την είσοδο του κτιρίου, μέχρι και την αποχώρηση των πολιτών που εμβολιάζονται».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Μαρία Κουράκου, «μόλις ο πολίτης φθάσει στην είσοδο του κέντρου τηρείται η σειρά με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας».

Διαβάστε επίσης