Κορονοϊός - Νίκος Χαρδαλιάς: Σταθερή η κατάσταση στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα - «Το κράτος είναι εδώ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλεσε και πάλι τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Στην Πάτρα βρέθηκε για ακόμη μία φορά σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς όπου πραγματοποίησε την τελική αυτοψία του νέου εμβολιαστικού κέντρου.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κάλεσε και πάλι  τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, ενώ αναφερόμενος ειδικά στην Πάτρα, τόνισε πως «παρατηρείται σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αν δεν προσέξουμε τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Στην Πάτρα ο Νίκος Χαρδαλιάς - Συνολικά 22.000 εμβόλια την ημέρα - Τελική αυτοψία στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο - (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

10.jpg

11_0.jpg

12_0.jpg

13_1.jpg

14_2.jpg

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και την Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ευσταθία Γιαννιά, ενώ προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο τη βέλτιστη προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος και όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, εξετάστηκε διεξοδικά ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και επιβεβαιώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του μηχανισμού. Ο Υφυπουργός σημείωσε ιδιαίτερα: «Δουλεύουμε πολύ εντατικά, έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Κάποια μικρά ζητήματα που μένουν να επιλυθούν, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια, πιστεύω ότι θα διευθετηθούν. Παραμένουμε σε επαγρύπνηση, παραμένουμε σε επιφυλακή. Τα κλιματικά δεδομένα δεν μας βοηθούν, αλλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ορισμένα θέματα που αντιμετωπίσαμε πέρυσι, ειδικά σε κάποιες περιοχές όπως στην Ηλεία, φέτος δεν θα επαναληφθούν. Η μέχρι τώρα προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ακόμη, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων του Π.Σ., Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρνάρας, ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, καθώς και οι Διοικητές των αντίστοιχων περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ