Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου on air για τις φήμες χωρισμού από τον Snik

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες κάποιες φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να χωρίζει από τον αγαπημένο της Snik.

Η παρουσιάστρια και ο ράπερ είναι μαζί από τα μέσα του 2019 και μάλιστα, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε μια πολυτελή μεζονέτα που έχουν νοικιάσει στη Νέα Πεντέλη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up» , θέλησε α απαντήσει στις φήμες του χωρισμού της από τον Snik.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι» και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό.

Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης