Κατερίνα Καινούργιου : Έξαλλη η παρουσιάστρια με τη Σοφία Μαργαρίτη – «Είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Μία αποκάλυψη σχετικά με το Survivor έγινε το πρωί της Δευτέρας 5 μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Ειδικότερα, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, όπου και αναφέρθηκε στο bullying που δέχεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τη σεξουαλικότητα του.

«Έχει πέσει θύμα bullying για τη σεξουαλική του προτίμηση»

«Έκανες μια ανάρτηση στο Instagram σου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο ότι έχει πέσει θύμα bullying για τη σεξουαλική του προτίμηση» ρώτησε αρχικά ο δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντά:

«Θεώρησα υποχρέωση μου να το κάνω αυτό. Μπήκα στην θέση της μάνας και τον αγαπώ πάρα πολύ, για αυτό τον λόγο το έκανα αυτό».

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Τα λεγόμενά της σχολίασε εν συνεχεία η Κατερίνα Καινούργιου που φανερά εκνευρισμένη με όσα ειπώθηκαν, πήρε θέση: «Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει όμως, και μπράβο του, ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, μόνη της σχολίασε στα social η Σοφία. Αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε τέτοιο θέμα να μιλήσει η Σοφία ενώ το παιδί δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτο».

in.gr

Διαβάστε επίσης