Κορονοϊός: Σε καραντίνα Κεγκέρογλου και Βαρδάκης – Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα στην Κρήτη

Σε καραντίνα έχουν τεθεί δύο βουλευτές από την Κρήτη αφού ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για τον βουλευτή και γραμματέα του ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη. 

Οι δύο βουλευτές του Ηρακλείου, όπως αναφέρει το cretapost, ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Νίκο Κοκολάκη, ο οποίος υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ την Δευτέρα (8/2) και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο ΕΟΔΥ  προχώρησε άμεσα στην ιχνηλάτηση όλων των επαφών του και ο ίδιος παραμένει με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης συναντήθηκε με τον κ. Κοκολάκη την περασμένη Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο, ενώ ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων το Σάββατο.

Ο ΕΟΔΥ ήρθε σ’ επαφή με τους  δύο βουλευτές και τους έθεσε σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 ημέρες για προληπτικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο βουλευτές έχουν υποβληθεί σε τεστ το οποίο έχει βγει αρνητικό, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουν έως 18 Φεβρουαρίου σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης