Πάτρα: Αιμοδοσία στην Πλατεία Γεωργίου στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και η αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας  σε συνεργασία με την οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνουν αιμοδοσία στη μνήμη του μεγάλου πατρινού συνθέτη. Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα βρίσκεται κινητή μονάδα.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται για δεύτερη κατά σειρά χρονιά  και με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που ο Θάνος Μικρούτσικος «έφυγε» από τη ζωή.

Ο δικός μας Θάνος, ο Θάνος που αγαπήσαμε και που τόσο πολύ τίμησε την πόλη του με το έργο του, εξακολουθεί να είναι μαζί μας, να μας συντροφεύει στους αγώνες μας, να ομορφαίνει την καθημερινή μας ζωή με τις αξεπέραστες μουσικές δημιουργίες του.

foto_aimodosias_2small_1.jpg

Τιμάμε ένα σπουδαίο καλλιτέχνη και ταυτόχρονα, συμβάλλουμε ώστε να ενισχυθεί η εθελοντική αιμοδοσία και ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το αίμα, να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αντίστοιχη πρωτοβουλία πέρυσι αγκαλιάστηκε από τον λαό της Πάτρας και ανάλογη αναμένεται  είναι η ανταπόκριση και φέτος.

Το Πρόγραμμα της Αιμοδοσίας

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου:  

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

 4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Για την προσέλευση των συμπολιτών , κατά τις ώρες που θα γίνεται αιμοληψία και ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, από τους υπευθύνους της κινητής μονάδας θα υπογράφεται σχετικό έντυπο ενώ η μετάβαση στην πλατεία Γεωργίου θα γίνεται με την συμπλήρωση εντύπου Β1. 

 

Διαβάστε επίσης