Κύπελλο Ισπανίας: Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα, 5-3 τη Γρανάδα στην παράταση!

 

Λίγα λεπτά πριν από ακόμη μία αποτυχία κι έναν αποκλεισμό-σοκ βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Γρανάδα, ωστόσο οι ο Αντουάν Γκριεζμάν (88') και εν συνεχεία ο Ζόρντι Άλμπα (90'+2'), «απάντησαν» στα τέρματα των Κένεντι (33') και Σολδάδο (47') κι έστειλαν τον αγώνα στην παράταση.

Η συνέχεια ήταν αντίστοιχα συναρπαστική. Ο Γκριεζμάν με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, στο 100ό λεπτό έφερε ολοκληρωτικά... τούμπα το ματς για τη «Μπάρτσα», όμως στο 103' ο Φεντέ με πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3! Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ωστόσο, «μίλησε» η φανέλα των Καταλανών.

Ο Ντε Γιόνγκ στο 108' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα και στο 113' ο Ζόρντι Άλμπα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (τρομερό βολέ στην κίνηση) «σφράγισε» τη νίκη και την πρόκριση των «μπλαουγκράνα», που διατήρησαν «ζωντανό» το στόχο του Κυπέλλου.

Νωρίτερα, σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις της παράτασης (120'+1') η Λεβάντε επικράτησε με 1-0 της Βιγιαρεάλ στη Βαλένθια και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Copa del Rey.

Ο αγώνας είχε φινάλε... ακατάλληλο για καρδιακούς, με τον Μάρτι Ροζέρ να πετυχαίνει το γκολ που έστειλε τη Λεβάντε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός είχε περάσει αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Copa del Rey:

Αλμερία-Σεβίλλη 0-1

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 1-0 παρ. (κ.α. 0-0)

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 3-5 παρ. (κ.α. 2-2)

Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο 4/2

Διαβάστε επίσης