Ζέτα Δούκα : Κύμα συμπαράστασης μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

 

 

Kύμα συμπαράστασης στα Social Media μετά τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού Ζέτα Δούκα η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

Η κίνησή της αυτή ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού, η βρήκε το θάρρος να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει δημόσια τα όσα άσχημα βίωσε στο πλευρό του κ. Κιμούλη.

«Υποκλίνομαι στη δύναμη που βρήκε» γράφει ένας χρήστης. «Θέλει τρομερή δύναμη και απίστευτο θάρρος για μια γυναίκα να αναφερθεί» συμπληρώνει ένας άλλος.  «Κλαίω ακόμη με την συγκλονιστική εξομολόγηση» θα πει ένας άλλος χρήστης.

Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα άγγιξε τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αφού ακόμα και όσοι δεν είναι γυναίκες έχουν κάποια μητέρα, κόρη, αδερφή ή φίλη που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ψυχολογική, λεκτική ή ακόμα και σωματική βία στον χώρο εργασίας της.

Για να μπει λοιπόν τέλος σε αυτές τις καταστάσεις «σε έναν κόσμο με χιλιάδες Κιμουληδες ΓΙΝΕ η Ζέτα Δούκα» όπως αναφέρει και ένας χρήστης στα Social Media.

Διαβάστε επίσης