Πάτρα: Μετά από αναζητήσεις ωρών από αστυνομικούς και πυροσβέστες δεν εντοπίστηκε ζευγάρι στο Παναχαϊκό - Ανδρας είχε τηλεφωνήσει πως είχαν χαθεί

 

Κανένα στοιχείο για την ύπαρξη ατόμων στο βουνό, στην περιοχή του Παναχαϊκού, δεν βρήκαν οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούσαν ζευγάρι από αργά το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι σήμανε συναγερμός στις αρχές όταν άνδρας τηλέφωνησε λέγοντας πως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους σε περιοχή του Παναχαϊκού όρους. Πάντως καμία εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί στην Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

Το ρεπορτάζ που προηγήθηκε:

Ωρα 12.40. Αστυνομικοί και πυροσβέστες συνεχίζουν τις αναζητήσεις στο βουνό. Κάτοικοι στο Πετρωτο ανέφεραν οτι ειδαν το μεσημέρι ενα όχημα να κινείται στην περιοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλα τη νύχτα ήταν δύσκολα, λόγω των καιρικών συνθηκών και της δυσκολίας να κινηθούν τα οχήματα. Πρόκειται για μία περιοχή που ξεκινά περιπου πισω απο την Αχαια Κλάους και οδηγει προς Παναχαικό.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία προκάλεσε τηλεφώνημα που έγινε από ζευγάρι, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε καλώντας την Πυροσβεστική μέσω του αριθμού "112" ο καλών, τα δύο άτομα έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και τόνισε οτι βρίσκονται στην θέση Τοπόλοβα, στην ευρύτερη περιοχή του Πετρωτού.

Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες από αστυνομικούς και πυροσβέστες στην περιοχή, αλλά επειδή η κλήση δεν έδωσε ακριβές στίγμα των ατόμων, οι προσπάθειες για την ανεύρεσή τους δεν είναι εύκολες.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης