Γιώργος Λιανός: Γιατί θα αποχωρήσει από την παρουσίαση του Survivor;

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι σε έναν περίπου μήνα, καθώς ο Έλληνας παρουσιαστής, θα χρειαστεί να πάει στην Ελλάδα.

«Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

Για ποιον λόγο ωστόσο ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα;

Οι πρώτες πληροφορίες να λένε πως αυτό θα συμβεί καθώς θα παρουσιάσει τα τέσσερα live του «The Voice», που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου.

Ο Αλέξης Μίχας ωστόσο μιλώντας στο «Πρωινό», τόνισε πως μίλησε με τον ΣΚΑΙ και του είπαν πως ο Γιώργος Λιανός δεν επιστρέφει στην Ελλάδα για το «The Voice», αλλά και ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα είναι παρουσιαστής του «Survivor» μόνο για δύο επεισόδια.

Διαβάστε επίσης