Έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία - ΝΕΟΤΕΡΑ: Ομολόγησαν την επίθεση στο ηλικιωμένο ζευγάρι - Πόσα χρήματα πήραν - Ασφυξία η αιτία θανάτου του άνδρα

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της δύο γείτονες και έναν συγγενή των ηλικιωμένων.

Φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι μπήκαν και έδεσαν το άτυχο ζευγάρι. Έψαξαν στο σπίτι και πήραν περίπου 10.000 ευρώ. Φέρεται όμως να έχουν βρεθεί στο σπίτι άλλες 14.000 ευρώ. 

Και οι τρείς έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. 

Οι δράστες στα χέρια των οποίων, μαρτύρησαν οι ηλικιωμένοι, είναι ηλικίας από 30 έως 55 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος, υπέστη ασφυξία επειδή τον είχαν φιμώσει. 
 

----------------

Τρεις έχουν φτάσει μέχρι τώρα, οι προσαγωγές για το φρικτό έγκλημα στο Αγρίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. Όπου ένας ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός δίπλα στην δεμένη και σοκαρισμένη σύζυγό του. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ότι ένας από τους τρεις είναι συγγενής του ζευγαριού. 

Υπενθυμίζεται πως η  γυναίκα επέζησε αλλά ήταν μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικές αρχές στην Αιτωλοακαρνανία, ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Την ίδια ώρα η σύζυγος του, που για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες παρέμενε δεμένη στο κρεβάτι του δωματίου της αντικρίζοντας τον σύζυγο της να κείτεται νεκρός, κατάφερε παρά το σοκ που υπέστη να μιλήσει για λίγο στους αστυνομικούς.

Όπως ανέφερε η ηλικιωμένοι τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι και έδεσαν την ίδια και το σύζυγο της με το καλώδιο της τηλεόρασης και με ρούχα. Παρότι οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι το πιο πιθανό κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, ωστόσο εξετάζουν κι άλλα ενδεχόμενα. Κι αυτό γιατί εντός του σπιτιού βρέθηκαν χρήματα που οδηγούν σε δύο συμπεράσματα: Είτε οι δράστες βρήκαν κάποιο ποσό και στην προσπάθεια τους να φύγουν γρήγορα δεν έψαξαν κι άλλους χώρους του σπιτιού, είτε η εισβολή τους οφείλεται σε κάποιο άλλο λόγο.

Τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες στο Χαλκιόπουλο έχουν συγκλονίσει τους κατοίκους τους χωρίου, ενώ ταυτόχρονα κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει οι δράστες που ενδεχομένως να είναι και τέσσερις, να είναι ακόμα και ντόπιοι.

 

Διαβάστε επίσης