Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Αγγελική Λάμπρη

Η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor 4.

Η γνωστή ηθοποιός ψηφίστηκε από πέντε Διάσημους στην διάρκεια του συμβουλίου, κυρίως λόγω της παρουσίας της στον στίβο μάχης. Η ίδια μάλιστα είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης όπου θα προκύψει από ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος υποψήφιος που θα βρεθεί απέναντι στην ηθοποιό ως υποψήφιος για αποχώρηση. Εκτός της Αγγελικής Λάμπρη, τρεις ψήφους για αποχώρηση πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς και δύο ο Τριαντάφυλλος.
Στην διάρκεια του συμβουλίου υπήρξε και αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Κοψιδά και του Αλέξη Παππά καθώς ο πρώτος έφαγε μία μικρή ποσότητα ρυζιού χωρίς να ρωτήσει πριν τους συμπαίκτες του, κάτι που ενόχλησε τον Παππά. Ωστόσο ο Κοψιδάς είχε συμπαραστάτες την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και την Ανθή Σαγκαλούδη η οποία του έδωσε το ρύζι που της περίσσεψε. Ο Παππάς θεώρησε πως ο Γιώργος θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τους συμπαίκτες του που ίσως να ήθελαν να το μοιραστούν, αλλά προτίμησε να το πάρει αμέσως και να το φάει.