Ένας 50χρονος και η μητέρα του συνελήφθησαν για την δολοφονία του 42χρονου στο Οφρύνιο Καβάλας

Tο πτώμα του βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι

Έναν 50χρονο από την Παραλία Οφρυνίου συνέλαβαν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη το πτώμα του οποίου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε απόμερη αγροτική περιοχή, μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας Σερρών κι ενώ ήδη είχαν χαθεί τα ίχνη του για τέσσερα 24ωρα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν επίσης και τη μητέρα του 50χρονου, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα η ίδια φέρεται να γνώριζε την πράξη του γιου της και εντούτοις τον βοήθησε να απομακρύνει τη σορό του 42χρονου από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο φερόμενος ως δράστης το μεσημέρι της 11ης Δεκεμβρίου σε περιοχή της παραλίας Οφρυνίου, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον 42χρονο ηλεκτρολόγο, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Μάλιστα, το τραγικό συμβάν, συνέβη στο δρόμο έξω από τις κατοικίες όπου διέμεναν τόσο το θύμα όσο και ο δράστης.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος, μετέφερε τη σορό με το αυτοκίνητο του θύματος σε αγροτική περιοχή της Αμφίπολης και το εγκατέλειψε μέσα σε αρδευτικό κανάλι όπου και εντοπίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου. Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. 

Διαβάστε επίσης