Ομιλία και συζήτηση με θέμα το διαδίκτυο από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας

 

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας «Καλλίπολις» συνεχίζοντας την έμπρακτη υποστήριξη της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει από την περασμένη άνοιξη η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης #Εκπαιδευόμαστε_Σπίτι, έχει προγραμματίσει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00 ομιλία & συζήτηση με θέμα: «Το διαδίκτυο στη ζωή μας» από την Θωμαΐς Σταύρου, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Πρόληψης.

Το διαδίκτυο είναι πλέον στο επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής καλύπτοντας βασικές μας ανάγκες όπως εκπαίδευση, διασκέδαση, εργασία, επικοινωνία. Παράλληλα όμως το διαδίκτυο είναι στις μέρες μας ένα πεδίο έντονων διαφωνιών και συγκρούσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Στην ομιλία αλλά και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως:

Ποιοι είναι οι πιο συχνοί κίνδυνοι για τα παιδιά στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε;
Ποια στάση να κρατήσουμε ως γονείς σχετικά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Πότε μιλάμε για «εξάρτηση» και πως μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση της;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την ομιλία από τη σελίδα του Κέντρου Πρόληψης ή της ΔΗΚΕΠΑ στους ακόλουθους συνδέσμους: https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis https://www.facebook.com/D...

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία μέσα από την πλατφόρμα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. μπαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://webinars.intermediakt.org/b/ctp-r3c-wge

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://kpachaia.gr ή να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2610 226948 & 2610 623290 καθημερινά 8:00-15:00.

Διαβάστε επίσης