Κόντε: «Champions League, όχι... τουρνουά σε μπαρ»

Τι είπε ο τεχνικός της Ίντερ

Η Ίντερ υποδέχεται αύριο (9/12) στο Μιλάνο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στους «16» του Champions League.

Για την ακρίβεια, στους «νερατζούρι» δεν αρκεί το «τρίποντο» για να περάσουν, αφού χρειάζονται παράλληλα να υπάρξει νικητής στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γκλάντμπαχ, αφού μία ισοπαλία θα στείλει τις δύο αυτές ομάδες στην επόμενη φάση, αφήνοντας τρίτους τους Ιταλούς.

Το αποκαλούμενο στην Ισπανία «μπισκότο» (δηλαδή η συνθήκη όπου ένα αποτέλεσμα βολεύει και τις δύο ομάδες) έχει πάρει αρκετή έκταση στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, δεν μοιάζει όμως να φοβίζει τον Αντόνιο Κόντε. «Μιλάμε για το Champions League, για μεγάλους συλλόγους, όχι για κάποιο τουρνουά σε... μπαρ,» ανέφερε ο τεχνικός της Ίντερ, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. 

«Εμείς πρέπει να δούμε τα δεδομένα. Χρειαζόμαστε τη νίκη στον αγώνα, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν μία εβδομάδα (σ.σ. πριν την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Γκλάντμπαχ) ήμασταν τελειωμένοι και τώρα βλέπουμε μία αχτίδα φωτός. Για τα υπόλοιπα, δεν ανησυχώ καθόλου,» πρόσθεσε ο τεχνικός των «νερατζούρι», ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο τραυματίας Αρτούρο Βιδάλ δεν προλαβαίνει τον αυριανό αγώνα.

Διαβάστε επίσης