ΝΔ για Τσίπρα: Ποιος του νοικιάζει τη βίλα, ποιο είναι το μίσθωμα

 

 

«Πόλεμο» ανακοινώσεων προκάλεσαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετακόμισε από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο.

Το κόμμα είχε αρχικά βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» και καλεί όποιον θέλει να επισκεφτεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη για «καφεδάκι και κουραμπιέδες».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη "λαϊκή Κυψέλη" και διάφορα αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.

Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα  χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση», ανέφεραν από το κυβερνών κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ξανά.

«Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία. Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου. Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.  Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους».

Η Νέα Δημοκρατία στη νέα ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Όσο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις που οφείλει για τη βίλα στο Σούνιο, μεσω της σύγχυσης και των fake news, εμείς περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις:
1. Επιβεβαιώνει ότι νοικιάζει βίλα στο Σούνιο και ότι πρόκειται για διαφορετικό ακίνητο από αυτό όπου παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα;
2. Που αποτυπώνεται αυτό στο πόθεν έσχες;
3. Ποιος του νοικιάζει τη βίλα;
4. Ποιο είναι το μίσθωμα;
5. Που είναι το μισθωτήριο;
6. Τι είναι αυτό που τον κάνει να αποφεύγει επί 24 ώρες να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σήμερα;».

Διαβάστε επίσης