Μυστικά για τις πιο πλούσιες βλεφαρίδες

Αυτά τα 19 tips & tricks θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αξεπέραστο βλέμμα που ονειρεύεσαι με βλεφαρίδες που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ανακάλυψε παρακάτω πώς θα έχεις πάντα πλούσιες βλεφαρίδες.

1. Δοκίμασε ψεύτικες βλεφαρίδες. Κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.

2. Τράβηξε μία γραμμή με σκούρο μολύβι στη ρίζα των βλεφαρίδων σου. Θα τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές και γεμάτες.

3. Όταν βάζεις μολύβι πάνω από τις βλεφαρίδες σου, άπλωσέ το στη ρίζα τους ώστε να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στις βλεφαρίδες και τη γραμμή. Θέλεις η γραμμή να μοιάζει σαν μέρος των βλεφαρίδων σου.

4. Κόλλησε μεμονωμένες ψεύτικες βλεφαρίδες κατά μήκος της γραμμής των επάνω βλεφαρίδων σου. Χρησιμοποίησε μαύρη μάσκαρα για τις επάνω και καφέ για τις κάτω.

5. Όταν χρησιμοποιείς ψαλίδι για τις βλεφαρίδες (lash curler), σφίξε το χαμηλά στη βάση, απομάκρυνέ το, σφίξε ξανά, απομάκρυνέ το και σφίξε ξανά.

6. Χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό βουρτσάκι για το “χτένισμα” των βλεφαρίδων που θα σε βοηθήσει να τις ξεκολλήσεις αν τυχόν κολλήσουν όταν βάζεις τη μάσκαρα.

7. Αν στις βλεφαρίδες σου έχουν ήδη σχηματιστεί γρομπαλάκια, πάρε ένα σπιράλ βουρτσάκι και απομάκρυνε τη μάσκαρα με περιστροφικές κινήσεις στις βλεφαρίδες.

8. Αν οι βλεφαρίδες σου είναι λεπτές, πέρασέ τες με διάφανη πούδρα προτού απλώσεις τη μάσκαρα για να τους δώσεις όγκο.

9. Άπλωσε ένα προϊόν που δίνει φως κάτω από τα μάτια για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο και να τραβήξεις την προσοχή στα μάτια σου.

10. Χρησιμοποίησε ένα lash primer πριν από τη μάσκαρα για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πλούσιες και πυκνές.

11. Χρησιμοποίησε ένα μικρό βουρτσάκι μάσκαρα για τις κάτω βλεφαρίδες, όπως και για τις βλεφαρίδες κοντά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Ένα πιο μικρό βουρτσάκι θα σε διευκολύνει να βάψεις σωστά τις πιο κοντές βλεφαρίδες.

12. Μη βάλεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες αν θέλεις να φαίνονται τα μάτια σου πιο ανασηκωμένα.

13. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις στο ένα στρώμα μάσκαρα! Περίμενε να στεγνώσει το πρώτο στρώμα και μετά βάλε άλλο ένα. Απλά βεβαιώσου πως χρησιμοποιείς μια μάσκαρα που δεν κάνει γρομπαλάκια.

14. Αν φοράς γυαλιά, προτίμησε μάσκαρα που δείχνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές αντί να τους δίνει όγκο. Η δεύτερη μπορεί να φανεί σβολιασμένη καθώς μεγεθύνεται από τα γυαλιά.

15. Όταν απλώνεις μάσκαρα, όπως μετακινείς το βουρτσάκι, γύρισέ το ελαφρά προς τα έξω για να ξεχωρίσουν εντελώς οι βλεφαρίδες..

16. Για έξτρα μακριές βλεφαρίδες, πέρνα πρώτα με τη μύτη από το βουρτσάκι τις εξωτερικές βλεφαρίδες, επανάλαβε μερικές φορές και μετά συνέχισε περνώντας τις όλες.. Επιμηκύνοντας τις εξωτερικές γωνίες από τις βλεφαρίδες σου θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο ανοιχτά.

17. Τοποθέτησε το βουρτσάκι της μάσκαρα χαμηλά στη βάση των βλεφαρίδων σου και μετά, με μία κίνηση από το πλάι προς το άλλο, μετακίνησε το βουρτσάκι προς τα πάνω με μία σταθερή και συνεχόμενη κίνηση.

18. Μην απλώνεις στρώματα από διαφορετικές μάσκαρα γιατί μερικές φόρμουλες δεν συνδυάζονται καλά μεταξύ τους, κάνοντας αναπόφευκτο το κόλλημα και τους σβόλους.

19. Μη βάζεις και βγάζεις πολλές φορές το βουρτσάκι της μάσκαρα στο μπουκαλάκι. Έτσι σπρώχνεις μέσα αέρα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σβόλους. Αντίθετα να κινείς το βουρτσάκι κυκλικά μέσα στη μάσκαρα για να πιάσει περισσότερο προϊόν από τα τοιχώματα.

 

SHAPE.GR

Διαβάστε επίσης