Μαρία Ολυμπία: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Παρίσι για τον Louis Vuitton

 

 

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton έκανε η Μαρία Ολυμπία στο Παρίσι. Ο κορυφαίος γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε την καμπάνια για τη νέα συλλογή των Capucines bags, με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα royal, η οποία ανάγεται σε style icon.

Να σημειώσουμε εδώ πως η συλλογή «Capucines» του οίκου Louis Vuitton πήρε το όνομά της από τη διεύθυνση του πρώτου καταστήματος που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Louis Vuitton, το 1854, στην οδό Neuve-des-Capucines.

Η 24χρονη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ περνά μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι, εξερευνώντας τη ρομαντική Πόλη του Φωτός.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει όπως μια επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα δείχνει να το απολαμβάνει. Στις λήψεις κρατά στα χέρια της τις κομψές Capucines bags και ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

 Η περήφανη μαμά της μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της από την καμπάνια του οίκου με την νεαρή να απολαμβάνει μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι και τη Μαρί Σαντάλ να γράφει πόσο της λείπει η κόρη της.

Στο παρελθόν, η Μαρία Ολυμπία έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους οίκους όπως Dolce & Gabbana, sakspotts, Zac Posen, Valentino Dior για την εμβληματική Lady Dior bag την οποία πρώτη αγάπησε και έκανε διάσημη η Diana, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

Διαβάστε επίσης