«Αόρατος» Παναθηναϊκός στη Λιόν συνετρίβη από την Βιλερμπάν (97-73)

 

 

Η χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην εφετινή Euroleague έφερε το διασυρμό από την Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» (97-73) στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 10λεπτο, που ήταν ανταγωνιστικοί (20-17), από κει και πέρα οι «πράσινοι» ήταν... εξαφανισμένοι από το παρκέ και σε συνδυασμό με τη «βροχή» τριπόντων των Γάλλων (17/24) γνώρισαν απόλυτα φυσιολογικά την 7η ήττα τους σε 10 αγώνες κι ετοιμάζονται για μία νέα εκτός έδρας δύσκολη αποστολή που θα έχουν την Πέμπτη (4/12) στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Η ομάδα που την περασμένη εβδομάδα έβγαλε αντίδραση απέναντι στην Μπάγερν και πήρε μία τεράστια νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου, δεν εμφανίστηκε απόψε στη Λιόν. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε άμυνα, ήταν απελπιστικά άστοχος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ενώ μέτρησε και 16 λάθη, απώρρεια του εκνευρισμού των παικτών του.

Στον αντίποδα, οι Γάλλοι τιμώρησαν σε κάθε ευκαιρία την άμυνα ζώνης των «πράσινων» και με 17/24 τρίποντα (!) και ουσιαστικά δεν αισθάνθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης πίεση από το «τριφύλλι».

«Δήμιοι» του Παναθηναϊκού οι Ντέιβιντ Λάιτι (19π., 2/2τρ.), Ουίλιαμ Χάουαρντ (16π., 4/4τρ.), Νόρις Κόουλ (16π., 4/5τρ.) και Αντουάν Ντιό (10π., 2/3τρ.), ενώ από τους «πράσινους» ο Γιώργος Παπαγιάννης (14π.) ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ