ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη κόντρα στην Ομόνοια

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Σημαντική επιστροφή παίκτη στον ΠΑΟΚ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην έδρα της Ομόνοιας, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ομόνοιας βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Έλληνας αριστερός μπακς προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (01.12.2020). Παράλληλα, συμπλήρωσε τα αρνητικά τεστ που απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον Covid-19.

Αυτός που θ’ απουσιάσει από το ματς με την Ομόνοια είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει συμπληρώσει κάρτες. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια (έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στη Superleague) ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και την Τετάρτη (02/12) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης (02/12) και στις 19:00 θα προπονηθεί στο «ΓΣΠ». Νωρίτερα, στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ