Όλα μηδέν στο ΑΕΛ – Ατρόμητος

 

 

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο, ο Ατρόμητος δύο καλές φάσεις, αλλά γκολ δεν έβαλε κανείς, στο ματς με το οποίο άρχισε η 10η αγωνιστική της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, υπό την έννοια πως είχαν δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο 15λεπτο, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι τρομερό. Για την ακρίβεια, η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 30', όταν ο Μανούσος έκανε την κεφαλιά και ο Νάγκι απέκρουσε εξ' επαφής.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να προσπαθεί αλλά να μην είναι καλή και τον Ατρόμητο, από την άλλη πλευρά, να μην απειλείται και να χάνει στο 77' την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Μπουσούλατζιτς να αστοχεί μόνος εντός περιοχής.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (55' Μούζεκ), Σπαρβ (80' Αλί Γκαζάλ), Φίλιπ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Γιουνές (62' Ντουρμισάι), Πινακάς (80' Τρούγιτς).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Χαρίσης (90' Νάτσος), Γκάλο (90' Ρισβάνης), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο (67' Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67' Μουνίθ), Μανούσος (90' Κωτσόπουλος).

Διαβάστε επίσης