Πάτρα: Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα - Τον αναζητούσαν για 2 μήνες - Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης

Ένα μπαράζ διαρρήξεων και φθορών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ήταν και η τελευταία ενέργεια στη δράση σεσημασμένου διαρρήκτη που αναζητούσε η τοπική ΕΛΑΣ τους τελευταίους 2 μήνες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μετά από έρευνα και παρακολούθηση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Λεύκας, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πρώην γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Η αρχή του τέλους για τη δράση του, ξεκίνησε όταν "χτύπησε" σε περίπου 10 αυτοκίνητα στο Νοσοκομείο του Ρίου προκαλώντας φθορές.

Στη συνέχεια, έφυγε από το Ρίο και ερχόμενος προς την Πάτρα έβαλε στο στόχαστρό του και άλλα αυτοκίνητα τα οποία προσπάθησε να διαρρήξει προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Στην αστυνομία είχε σημάνει ήδη συναγερμός, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να τον παρακολουθούν μέχρι να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαρία να τον συλλάβουν.

Έτσι και έγινε όταν ο διαρρήκτης σταμάτησε στην περιοχή της Λεύκας, δίπλα στο ποτάμι, σε κτίριο πρώην νυχτερινού κέντρου.

Εκεί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν μεταφέροντάς τον στο κρατητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άνδρα γνωστό στις αρχές από την προηγούμενη δράση του, τον οποίο και αναζητούσαν τους τελευταίους 2 μήνες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ