Πέθανε από κορονοϊό πρώην αντιδήμαρχος

 

 

Την τελευταία του πνοή σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας, άφησε ο Δημήτρης Σκόνδρας, εντεταλμένος σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και πρώην αντιδήμαρχος.

 Ο εκλιπών, είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε διασωληνωθεί. Η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χωρίς να έχει επαρκώς διευκρινιστεί αν το μοιραίο επήλθε από τον ιό ή από άλλα παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα.

Εντός της ημέρας αναμένεται ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα και δήλωση του δημάρχου Παναγιώτη Νάνου για το τραγικό συμβάν.

Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Σκόνδρας ήταν κουνιάδος της βουλευτού Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Ασημίνας Σκόνδρα, καταγόταν από το Μοσχάτο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Σε δήλωση του, ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρας για το θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Σκόνδρα, ανέφερε:

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σκόνδρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες.

Ο Δημήτρης ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και διακρίθηκε σε ό,τι ασχολήθηκε.

Είχε πάθος με την Αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησε με συνέπεια ολόκληρη τη ζωή του, για σαράντα χρόνια. Αγαπούσε το γενέθλιο Μοσχάτο και ως πρόεδρος εργάστηκε για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη. Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο θεός να τον αναπαύσει, θερμά συλλυπητήρια και υγεία στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης