Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εκ νέου η γυναίκα που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

 

 

Στο κρατητήριο βρέθηκε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της απείθειας. Η παρουσιάστρια που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την επίθεση κατά του Νίκου Χαρδαλιά αυτή τη φορά τα έβαλε με μια διμοιρία των ΜΑΤ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την κα Κουσκούση, το μεσημέρι της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν κοντά στο ΥΜΑΘ, καταδιώχθηκε από ομάδα τοξικομανών. Έτρεξε προς τη διμοιρία και ζήτησε την βοήθεια των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί, αφού απομάκρυναν τους τοξικομανείς με τους οποίους διαπληκτιζόταν η παρουσιάστρια, προχώρησαν σε τυπικό έλεγχο για τα μέτρα Covid-19.

Διαπίστωσαν ότι η Ιωάννα Κουσκούση δεν είχε στείλει sms, δεν είχε μαζί της βεβαίωση μετακίνησης και δεν φορούσε μάσκα. Της επέβαλαν πρόστιμο και εκείνη αντέδρασε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της καθώς, όπως λένε, τους έβρισε και τους απείλησε.

Σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως η ίδια έχει βεβαίωση από πνευμονολόγο για τη μη χρήση μάσκας.

Σχετικά με το γεγονός πως δεν είχε μαζί της βεβαίωση μετακίνησης, η ίδια δήλωσε στο thestival, ότι την άφησε στο σπίτι γιατί πετάχτηκε μέχρι το φαρμακείο να πάρει κάτι για τον γιο της.

Η Ιωάννα Κουσκούση κρατήθηκε στο ΑΤ Χαριλάου – Αναλήψεως και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την Πέμπτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και απειλή. Ορίστηκε δικάσιμος για την 1η Φεβρουαρίου του 2021 και αφέθηκε ελεύθερη.

“Πρόκειται για μια εκδικητή σύλληψη επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Άρχισαν να μου φωνάζουν. Και είπαν ότι τους απείλησα και τους έβρισα. Τόσο τρελή δεν είμαι. Μου είπαν ότι θα είσαι το παιχνιδάκι μας τώρα. Μου έσφιξαν πάρα πολύ τις χειροπέδες και με πονούσαν τα χέρια. Ήμουν άτυχη γιατί έπεσα στον ίδιο εισαγγελέα που με έστειλε στο τρελοκομείο”, υποστηρίζει η Ιωάννα Κουσκούση μιλώντας στο thestival.

Πηγή: thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Διαβάστε επίσης