Μιμή Ντενίση για κλείσιμο των θεάτρων: Δεν μπορώ άλλη γκρίνια και μίρλα συνέχεια

 

 

Μπορεί οι περισσότεροι ηθοποιοί και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου να εκφράζουν ήδη την αγωνία τους αλλά και την αγανάκτηση τους για τη νέα αναστολή των παραγωγών που πρόκειται να εφαρμοστεί από την Τρίτη, ωστόσο η Μιμή Ντενίση θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον θίασο της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και στη λεζάντα έγραψε: «Πιο πολύ στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κανείς!! Το Κι από Σμύρνη ...Σαλονίκη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το Σμύρνη μου Αγαπημένη..Ήταν κάθε μέρα γεμάτο..όχι με σολντ αουτ 100 κ 200 ατόμων.

Έδωσε χαρά συγκίνηση περηφάνια κ γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το 22 μέχρι το 40 σε χιλιάδες θεατές. Δεν την ξέρουμε την ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να την μάθουμε!! Πολλές οικογένειες ζουν απ αυτή την παράσταση...30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί κ άλλοι τόσοι ταμίες λογιστές ταξιθέτες φύλακες καθαρίστριες συντελεστές. Έχουμε πει θ ανοίξουμε 18 δεκ. Θεού θέλοντος!!

Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια..μίρλα συνέχεια. Ναι πλάττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά..ας κοιτάξουμε να σώσουμε ότι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ..όλοι μαζί..

Δουλειά δράση δίκαια αιτήματα επιμονή σύμπνοια.....όχι μιζέρια παρακαλετό κ συνωμοσιολογία!! Καλλιτέχνες είμαστε..κ η τέχνη έχει ρίσκο..Κ πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο κ να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!!».

Διαβάστε επίσης