Η Catherine Zeta-Jones υιοθέτησε το απόλυτο κούρεμα της σεζόν

 

H Catherine Zeta-Jones θεωρείται μια απο τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Στο ενεργητικό της έχει πολλές συμμετοχές σε μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου καθώς και μια σειρά από βραβεία.

Η 51χρονη σταρ, παραμένει άκρως λαμπερή και γοητευτική μέχρι και σήμερα αφού είναι μια γυναίκα που φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της. Η αλήθεια είναι πως την έχουμε εδώ και καιρό κατατάξει στις μελαχρινές με πλούσια, μακριά μαλλιά όμως ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει.

H Jones είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της Michael Douglas και τα παιδιά τους. Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στην θρυλική ταινία «Μάσκα του Ζορό», αποφάσισε να κάνει μια αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα καρέ.

Τα κοντά κουρέματα είναι για ακόμη μια σεζόν στη μόδα και η Jones φρόντισε να υιοθετήσει έγκαιρα το κούρεμα που θα βλέπουμε παντού αυτό το φθινόπωρο. Οι fans και οι εκατομμύρια ακόλουθοί της πιστεύουν ότι με αυτό το look παραπέμπει στην εικόνα που είχε στην ταινία Σικάγο το 2002.

Το μακρύ lob καρέ έχει αγαπηθεί πολύ και ομολογούμε πως η Jones το υποστηρίζει άψογα. Η ηθοποιός ανέβασε μια selfie φωτογραφία με το νέο της look στο Instagram και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και ανανεωμένη δείχνει με αυτή την αλλαγή των μαλλιών της.

Εμάς μας αρέσει πολύ!

Διαβάστε επίσης