Σε εξέλιξη η απολύμανση του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας - Καθηγητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες απολύμανσης που γίνονται προληπτικά στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαΐας μετά το βεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε καθηγητή του σχολείου. 

Όπως έγραψε χθες το tempo24, o καθηγητής διδάσκει στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαΐας και διαμένει μόνιμα στην Πάτρα. 

Ο εκπαιδευτικός, ήρθε για μάθημα στο Γυμνάσιο την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, όμως δεν έγινε γιατί οι μαθητές ξεκίνησαν κατάληψη. Επίσης, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Β. Γκοτσόπουλος, ο καθηγητής αισθάνθηκε αδιαθεσία την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου,  έκανε το τεστ για κορονοϊό και βγήκε θετικό. Αμέσως ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου η οποία αρμοδίως ενημέρωσε τη δημοτική αρχή. Αύριο το πρωί, όπως σημειώνει ο κ. Γκοτσόπουλος, εδόθη εντολή να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου, εσωτερικούς και εξωτερικούς. 

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του δήμου δυτικής Αχαΐας: 

Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Μυλωνάς ενημερώθηκε από τους αρμοδίους ότι διαγνώστηκε θετικός στον covid-19 καθηγητής που διδάσκει στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαΐας.

Η αντίδραση του Δημάρχου υπήρξε άμεση και δόθηκε εντολή στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Βασίλειο Γκοτσόπουλο, για την διενέργεια απολύμανσης στο συγκεκριμένο σχολείο. Έτσι αύριο το πρωί εξειδικευμένο συνεργείο θα πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Σημειώνεται ότι το Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας τελεί υπό κατάληψη από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Για κάθε άλλη εξέλιξη θα υπάρξει από τον Δήμο σχετικό δελτίο τύπου.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΟΤΕΡΑ - Θετικός στον κορονοϊό καθηγητής που διδάσκει στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαΐας - Θα γίνει απολύμανση αύριο το πρωί στο σχολείο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ