Κοντά σε σπίτια οι φλόγες στα Συχαινά-Φαρμάκης: Θα είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα

Πλησιάζει σε κατοικημένες περιοχές η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ στα Συχαινά. 

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα οι φλόγες ήταν κοντά σε σπίτια στην περιοχή που βρίσκεται μεταξύ Συχαινών και Μποζαϊτίκων.

Σε δηλώσεις του από την περιοχή που έχει εκδηλωθεί η φωτιά ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης τόνισε πως θα είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα αυτή που διανύουμε, ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από το σημείο της πυρκαγιάς οι Απόστολος Βουλδής και Κωνσταντίνος Φλαμής, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να περιορίσουν την εξέλιξή της.

Ειδικότερα ο κ. Φαρμάκης σε δήλωσή του ανέφερε: Μάχη με τις φλόγες δίνουν απόψε οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις, στην περιοχή των Συχαινών της Πάτρας. Η προσπάθεια να μην επεκταθεί η πυρκαγιά είναι μεγάλη και το έργο τους συνδράμει η Πολιτική Προστασία και ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είμαστε όλοι εδώ για να νικήσουμε και σε αυτή την μάχη... Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά!

(Στην Φωτογραφία ο Ν. Φαρμάκης με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χ. Μπονάνο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλο)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ