Πατέρας έγινε ο Πάου Γκασόλ - Ονόμασε την κόρη του προς τιμήν της Τζιάνα Μπράιαντ

Θέλοντας να τιμήσει τον παλιό συμπαίκτη του Κόμπι Μπράιαντ που

Μία κορούλα απέκτησε ο Πάου Γκασόλ με τη σύζυγό του Κάθριν ΜακΝτόνελ και ο Ισπανός πρωταθλητής του ΝΒΑ προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική κίνηση. Θέλοντας να τιμήσει τον παλιό συμπαίκτη του Κόμπι Μπράιαντ που σκοτώθηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη του στις 26 Ιανουαρίου όταν συνετρίβη το ελικόπτερο που τους μετέφερε, ονόμασε τη νεογέννητη κόρη του "Τζιάνα".

"Η μικρούλα μας επιτέλους έφθασε. Ο τοκετός πήγε πολύ καλά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι!" έγραψε ο πανευτυχής μπαμπά σε ανάρτησή του στο Instagram δίπλα σε φωτογραφία που ποζάρει με τη γυναίκα του και τη νεογέννητη. "Ελιζαμπέτ Τζιάνα Γκασόλ, ένα όνομα με μεγάλη σημασία για το σούπερ όμορφη κόρη μας" πρόσθεσε ο Γκασόλ μαζί με μια άλλη φωτογραφία με το ζευγάρι στο μαιευτήριο.

Η χήρα του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ θα είναι η νονά του κοριτσιού και δήλωσε ότι είναι μεγάλη της τιμή η παράκληση του ζευγαριού να τιμήσει την Τζιτζι. Ανυπομονώ να κρατήσω την Ελιζαμπέτ Τζιάνα Γκασόλ" έγραψε η Βανέσα σε δική της ανάρτηση.

Η σύζυγος του Γκασόλ έγραψε ότι η κορούλα της ήρθε στη ζωή στις 10 Σεπτεμβρίου, μία ιδιαίτερη ημερομηνία για την ίδια και τον Ισπανό μπασκετμπολίστα.

"Η Ελιζαμπέτ Τζιάνα Γκασόλ ήρθε στην οικογένειά μας στις 10 Σεπτεμβρίου. Έκανε γρήγορη και εύκολη είσοδο σε μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα, στα 100ά γενέθλια της προγιαγιάς της Ελισάβετ και στη δεύτερη επέτειο αρραβώνα της μαμάς και του μπαμπά".

Διαβάστε επίσης