Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

 

 

Συνεχίζει τη δυναμική πορεία του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα. Εχοντας ως πρώτο στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση το Μεγάλο Κανάλι καταγράφει τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 με ποσοστό 15,2%. Στο σύνολο το δελτίο πέτυχε ποσοστό 10,3%.

Λίγους μήνες μετά την επαναλειτουργία του το Mega ξανακερδίζει το κοινό και ξαναμπαίνει δυναμικά στον τομέα της ενημέρωσης. Εκεί όπου πολλά χρόνια ήταν στην πρώτη θέση.

Με τη Ράνια Τζίμα μπροστά από τις κάμερες, με ενισχυμένο τον ενημερωτικό τομέα με έγκυρους δημοσιογράφους, και με άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, το Μεγάλο Κανάλι ξεκινά από την κορυφή και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Με συνεχή ενημέρωση, με απευθείας μεταδόσεις και με επιτόπιο ρεπορτάζ το Mega δίνει το στίγμα σε όλα τα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά, πολιτιστικά θέματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και με τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητας να βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση της είδησης.

Διαβάστε επίσης