Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής της, «Pop Up»

«Δεν το έχω ξανακάνει, μα θα προσπαθήσω», λέει με νόημα το μοντέλο

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χτυπήσει» με δική της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Και ο τίτλος αυτής… «Pop Up». Κι επειδή ο χρόνος πλησιάζει, το μοντέλο και το επιτελείο προχωράνε την προετοιμασία με πυρετώδεις ρυθμούς.

Η νέα εκπομπή που θα είναι μεσημεριανή, αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη, ενώ γυρίστηκε και το πρώτο τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε στα social media του καναλιού.

Σε αυτό βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χαμογελαστή να κινείται στο στούντιο, συναντώντας τους τεχνικούς που ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Στην αρχή του τρέιλερ τη βλέπουμε να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαμπά της, ενώ στη συνέχεια καθώς διασχίζει με χαμόγελο το στούντιο ακούμε να λένε (προφανώς τηλεθεατές) «Η Ηλιάνα είναι από την Πάτρα, όπως εγώ», «Είναι κούκλα, δεν της χαρίστηκε τίποτα», «Λατρεύει τα παιδιά» και άλλα. Στο τέλος, το μοντέλο ρωτάει έναν τεχνικό αν θέλει να τον βοηθήσει και όταν εκείνος της λέει: «μπορείς», του απαντάει με νόημα… «Δεν το έχω ξανακάνει, μα θα προσπαθήσω».

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης