Εύβοια: Στους 7 οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία - Ανάμεσα τους βρέφος 8 μηνών - Ένας αγνοούμενος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Νεότερη Ενημέρωση: Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε τα ξημερώματα της Κυριακής την Εύβοια, και πλέον ανέρχεται σε επτά νεκρούς.

Ένας ακόμη άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακή.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής ανάμεσα στα θύματα είναι ένα βρέφος και δύο ενήλικες από την περιοχή Πολιτικά, δύο ακόμη ενήλικες από την περιοχή Μπούρτζι καθώς και δύο ακόμη από την περιοχή Αμφιθέα.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση ενός αγνοούμενου ατόμου στην περιοχή Μπούρτζι.

Τελευταία θύματα μια αγνοούμενη γυναίκα 38 ετών που τελικά εντοπίστηκε νεκρή από τα σωστικά συνεργεία αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός και ένας άνδρας, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Πρώτη Ενημέρωση: Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην Εύβοια, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 8 μηνών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, μία 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, το απόγευμα της Κυριακής, κοντά στο χωριό Αμφιθέα, ανεβάζοντας σε έξι τον αριθμό των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε την Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αγνοείται ο σύζυγος της.

Νωρίτερα, όμως, εντοπίστηκε ζωντανή και διασώθηκε με ελικόπτερο μία γυναίκα που αγνοείτο. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, παρασύρθηκε από το ρεύμα του νερού καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σπίτι της στο Μπούρτζι, αλλά οι διασώστες την εντόπισαν προς την θάλασσα και την απομάκρυναν με ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ