Κορονοϊός: Κρίσιμες ώρες για 70χρονο ασθενή - Νοσηλεύεται και η σύζυγός του

Κρίσιμες είναι οι ώρες για έναν 70χρονο άνδρα στην Κρήτη, που είναι θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και σήμερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Μονάδα Covid νοσηλεύεται με ηπιότερα συμπτώματα και η 69χρονη σύζυγός του.

Το ζευγάρι περιλαμβάνεται στα πιο πρόσφατα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ αριθμεί συνολικά 58 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των ελέγχων για κορονοϊό, που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζομένους του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού, μετά την γνωστοποίηση ότι μια 29χρονη εργαζόμενη εκεί είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, έπειτα από την απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαχείριση των κρουσμάτων Covid-19, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων θα υποδέχονται κανονικά το κοινό από αύριο, 05 Αυγούστου.

 

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης