Στεγάστε οποιονδήποτε χώρο με τα καλύτερα πάνελ πολυουρεθάνης

 

Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν ένα από τα καλύτερα υλικά στέγασης για οποιαδήποτε κατασκευή το απαιτεί. Πρόκειται για ένα σύγχρονο υλικό, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.

Το ίδιο ανθεκτικά και αποτελεσματικά είναι τα πολυκαρβονικά φύλλα ή τα πολυεστερικά φύλλα τα οποία επιλέγονται κατά κόρον για βιομηχανική χρήση, οικίες, αποθήκη, γκαράζ σπιτιού ή εταιρείας, parking, πέργκολες. Για κατασκευές παντός τύπου σε κάθε κατασκευή ταιριάζουν και οι κατάλληλες βίδες, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη στήριξη.

Πλεονεκτήματα πάνελ πολυουρεθάνης

Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι το μικρό τους βάρος αλλά η πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες καιρού. Έπειτα δεν γίνεται να παραβλέψουμε τα μεγάλα επίπεδα θερμομόνωσης, τα οποία κανείς μπορεί να τα διαπιστώσει ακόμα και σε ένα πάνελ μικρού πάχους.

Εξίσου σημαντικός είναι και ο χρόνος που απαιτείται για την τοποθέτησή τους και φυσικά το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολύ ποιοτικό και πολύ μοντέρνο.

Τα πάνελ αυτά είναι είτε οροφής είτε πλαγιοκάλυψης και βγαίνουν σε τραπεζοειδή μορφή και σε σχήμα κεραμιδιού.

Στην μεγάλη ποικιλία Kamtsis θα βρείτε πάνελ πολυουρεθάνης και πολυκαρβονικά φύλλα σε πολύ καλές τιμές. Θα τα βρείτε σε πολλά πάχη και ετοιμοπαράδοτα ή άμεσα διαθέσιμα στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Η εταιρεία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την περιοχή της Σίνδου. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όχι μόνο τη Β. Ελλάδα αλλά και όλες τις γύρω περιοχές.