«Αγριες Μέλισσες»: Η έναρξη του β κύκλου, η φυλακή, το καμπαρέ και η αυτοκτονία

Τι θα γίνει στις «Αγριες Μέλισσες» στον δεύτερο κύκλο

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι καταιγιστικές, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να μπλέκουν με τραγικό τρόπο τις ζωές τους.

Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν φάνηκε ότι οι «Αγριες Μέλισσες» θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο περιμένει πώς και πώς το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Οι «Αγριες Μέλισσες» ρίχνουν αυλαία στις 16 Ιουλίου και ήδη κυκλοφορεί τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο. Οπως αποκάλυψε το TV Εθνος, η Δρόσω δίνει το παιδί στην Ασημίνα και λίγο μετά τη μεταφορά του θα υπάρξουν τραγικές εξελίξεις. Την ίδια ώρα, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τον νόμο για το ένοχο μυστικό της οικογένειάς της, τη δολοφονία του Σέργιου. Αυτή θα είναι και η τελευταία σκηνή των «Αγριων Μελισσών».

Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα, στο οποίο αποδεικνύεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου. Στο μεγάλο φινάλε των «Αγριων Μελισσών», οι τηλεθεατές θα δουν τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα, με αποτέλεσμα η Ελένη να οδηγείται στη φυλακή.

Η σειρά σταματά στο 125ο επεισόδιο, φέτος, ωστόσο για να κλείσει ο πρώτος κύκλος χρειάζονται 26 ακόμη επεισόδια. Σε αυτά τα επεισόδια έρχεται ντόμινο τραγικών εξελίξεων. Η Ελένη οδηγείται σε δίκη και γι’ αυτό στήνονται ανάλογα σκηνικά. Από τη μία το Κακουργιοδικείο της Λάρισας, όπου θα γίνει η πρώτη δίκη της Ελένης και μετά οι φυλακές, όπου θα οδηγηθεί. Σύμφωνα με το TV Εθνος, η Ελένη θα κριθεί ένοχη, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων δεν θα καταδικαστεί σε θάνατο, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Οπως αναφέρουν τα spoilers, ο Θωμάς δίνει τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού.

Τι θα γίνει στις «Αγριες Μέλισσες» στον δεύτερο κύκλο
Ο δεύτερος κύκλος μεταφέρει τους τηλεθεατές στο 1965. Η Ελένη παραμένει στη φυλακή και ψάχνει να εντοπίσει τα ίχνη της Δρόσως. Η μικρή Σταμίρενα, μετά τη γέννα, εξαφανίζεται από το Διαφάνι και κυνηγά το όνειρό της στο τραγούδι. Η μοίρα, όμως, την οδηγεί στην Τρούμπα, όπου έχει καταλήξει σε καμπαρέ-οίκο ανοχής. Εχοντας αλλάξει όνομα, κρύβει από τους πάντες την αληθινή της ταυτότητα. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι τη βλέπει στην Τρούμπα.

Τα γυρίσματα στα σοκάκια της Τρούμπας, σύμφωνα με το TV Εθνος, θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Τρούμπα θα στηθεί, όπως και το Διαφάνι, με τα σπίτια, τις γυναίκες και τους προστάτες τους. Η διαδικασία στησίματος αναμένεται να ξεκινήσει από τα μέσα Αυγούστου.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ