Πάτρα: Τελευταίο αντίο σήμερα για τον υποπυραγό Παναγιώτη Λαζουρά

 

 

Στο βαρύ πένθος βυθίστηκε όχι μόνο η οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα της περιοχής μας από την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του υποπυραγού της Π.Υ. Παναγιώτη Λαζουρά, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο Παναγιώτης Λαζουράς, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών που είχε αποκτήσει με την αγαπημένη του σύζυγο Λεμονιά, άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το πρωί, παρά το γεγονός ότι πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή τα δύο 24ωρα που νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μετά από ξαφνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άτυχος αξιωματικός της Π.Υ. υπηρετούσε στο τμήμα της Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ παλιότερα τον Α΄ Πυροσβεστικό Σταθμό Πάτρας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με αυταπάρνηση, σθένος και αυτοθυσία. Ηταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης, δίπλα στους συναδέλφους του και στους εθελοντές. Ανθρωπος με καθαρότητα ψυχής, με ευγένεια και απαράμμιλο ήθος, που έμελλε να φύγει τόσο απρόσμενα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το θλιβερό γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Γουμένισσα Καλαβρύτων αλλά και τα Αγιοβλασίτικα Αχαΐας, όπου και θα γραφεί σήμερα ο τόσο πρόωρος και τραγικός επίλογος.

Η κηδεία του θα γίνει στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Αγιοβλασιτίκων ενώ η σορός θα βρίσκεται στην οικία Γεωργίου Λαζουρά (στα Αγιοβλασίτικα) από τις 3 μ.μ.

Ανείπωτος ο πόνος για την σύζυγό του, η οποία έμεινε μόνη της να μεγαλώσει τα δύο του αγγελούδια, τους τραγικούς γονείς του Ιωάννη και Δήμητρα Λαζουρά, τα πεθερικά του Χρήστο και Βασιλική Τσαγγάρη, τα αδέλφια του Νίκο και Βασιλική Λαζουρά, τους θείους και τους στενούς συγγενείς, οι οποίοι θα τον αποχωριστούν για πάντα...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ