Ζωή Παπαδοπούλου: Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα στον ΚΗΠΟ του Royal

Παρασκευή 10 Ιουλίου

Η Ζωή Παπαδοπούλου ετοιμάζει βαλίτσες και ξεκινάει το καλοκαιρινό της ταξίδι από την Πάτρα και τον ΚΗΠΟ του Royal.
Πήρε από την νιότη χρώματα, ένα όνειρο τρελό και με μια βάρκα γεμάτη μουσικές η Ζωή Παπαδοπούλου «πλέει» σε πελάγη της Ευτυχίας... Παπαγιαννοπούλου .


Παρέα με τον πιανίστα Γιάννη Δαμιανίδη, και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο, θα ταξιδέψουν σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και θα ανακαλύψουν, μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, και τις μοναδικές μουσικές την ζωή αυτή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη αγαπημένα τραγούδια της Ζωής που ταιριάζουν στις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες.

Αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι που παντρεύει μοναδικά το χθες με το σήμερα και φέρνει στο νου περασμένες αγάπες μην το χάσετε!
Να είστε εκεί!

Ήρεμη δύναμη, με άποψη και θέση για το τραγούδι και τη ζωή, η Ζωή Παπαδοπούλου, Θεσσαλονικιά βέρα, έχει βρει ήδη τη θέση της στη μουσική σκηνή.

Πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, επιτυχημένες συνεργασίες και επιλογές ουσίας, δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας ,ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου, είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Info:
Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ

Απαραίτητη η κράτηση στο 2611810524

Είσοδος Ελεύθερη 

 

Διαβάστε επίσης