Στην Πάτρα σήμερα ο Κώστας Καραμανλής - Τί θα πει για το τρένο

 

Στην Πάτρα θα βρεθεί υπουργός Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής, με αφορμή τις εργασίες του 8th Regional Growth Conference στις 2-4 Ιουλίου, που θα γίνει στην  Achaia Clauss στη Πάτρα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη του υπουργού στην Αχαΐα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφερθεί στο θέμα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα. 

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Καραμανλής, πρόκειται για ένα έργο, για το οποίο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει. Σε ότι αφορά την κατάσταση που "κληρονομήθηκε" από τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός, έχει σημειώνει ότι "δεν πρόκειται να κοροϊδέψω τον κόσμο. Ήρθαν και σας έταξαν ένα "φαραωνικό" έργο που δεν μπορούσαν υλοποιήσουν".

Σε ότι αφορά τις προθέσεις του υπουργείου, ο υπουργός έχει αναφερθεί στη δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τη λύση της μερικής υπογειοποίησης που, όπως έχει πει, είναι και ρεαλιστική και εφαρμόσιμη. Μάλιστα, στην ομιλία του ο υπουργός, δεν αποκλείεται να κάνει αναφορά στη χάραξη, στο μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής και στο συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης. 

 

 

Διαβάστε επίσης