Ο Γιασικεβίτσιους τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα

Όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει το deal

Μπορεί να βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά όλα δείχνουν πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πως θα μετακομίσει στην Καταλονία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιθουανός δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από την Ζαλγκίρις Κάουνας, ωστόσο σε αυτό υπάρχει οψιόν αποχώρησης. Και αυτό πρόκειται να εκμεταλλευτούν οι «μπλαουγκράνα», με τον 44χρονο κόουτς να πηγαίνει -πιθανότατα- σε μια ομάδα με την οποία είναι δεσμευμένος και συναισθηματικά, καθώς φόρεσε τη φανέλα της από το 2000 μέχρι το 2003 και τη σεζόν 2012-13 κατακτώντας τη Euroleague (το 2003), δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ισπανίας.

Αρχικά για το deal μίλησαν δημοσιογράφοι από Τουρκία και Ισπανία, οι οποίοι δίνουν πολλές πιθανότητες να αναλάβει ο «Σάρας» τις τύχες της Μπαρτσελόνα αντί της Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάριο Χεζόνια. Ο νυν παίκτης των Μπλέιζερς και άλλοτε της Μπάρτσα, με χαρακτηριστικό tweet έδωσε την είδηση.