Ολυμπιακός : Έτοιμος να επιστρέψει στον θρόνο του απόψε

 

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (21:30, Novasports 1) και θέλει τη νίκη προκειμένου να τελειώνει και μαθηματικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το τρίποντο στο ντέρμπι με τη γεμάτη απουσίες Ένωση, ώστε να κατακτήσει μετά από τρία χρόνια και πάλι τον τίτλο, ο οποίος θα είναι και ο 45ος στην ιστορία του. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ολυμπιακός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής ακόμα και με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίσει λίγο πιο πριν ο ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θέλει και τη νίκη και για ένα στατιστικό στοιχείο, καθώς θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο και αήττητος, όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν μόνο με τον Παναθηναϊκό και πέρσι με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος για λόγος προφύλαξης έμεινε εκτός αποστολής, με την ενδεκάδα να είναι κατά πάσα πιθανότητα η εξής:

Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα την τετράδα στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι οι γνωστοί τρεις Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης