O αποχαιρετισμός στον Αλέφαντο από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του τριφυλλιού.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας., αναφέρει στο twitter ο Παναθηναϊκός

Εκτός από τους «πράσινους» και ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Άρης εξέφρασαν την λύπη τους για την απώλεια του παλαίμαχου προπονητή.

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι!», αναφέρει το μήνυμα του ΠΑΟΚ.

 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…  "Γεια σου ρε Αλέφαντε... ήσουν παλικάρι", αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης