Κ.Ο. ΚΚΕ Δυτικής Ελλάδας: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κ.Ο. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ σχεδιάζει για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (Παρασκευή 26 Ιούνη):

Εξορμήσεις σε πλατείες, στέκια, γειτονιές, χώρους δουλειάς, σε όλες τις μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της περιοχής μας. 

Μοίρασμα ανακοίνωσης του ΠΓ με τον κυριακάτικο Ριζοσπάστη στις 27-28 Ιουνίου. Πλατιά διάδοση του Οδηγητή με το κεντρικό άρθρο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. 

Στην Πάτρα την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, 

το παράρτημα του ΕΣΥΝ μαζί με φορείς της πόλης (σωματεία, Εργατικό κέντρο Πάτρας, Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, Γονείς ΚΕΘΕΑ κ.ά) οργανώνει πικετοφορία με τύμπανα απ’ την πλατεία Γεωργίου, όπου θα γίνει σύντομος χαιρετισμός από εκπρόσωπο του παραρτήματος του ΕΣΥΝ, προς τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, με κεντρικό σύνθημα: 

Μένουμε ανυπότακτοι με καθαρή σκέψη!

Παλεύουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά! 

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης της Πάτρας ν’ ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΕΣΥΝ, τους κομμουνιστές και τους κνίτες, όλους τους φίλους και συνεργαζόμενους με το ΚΚΕ αλλά και κάθε σκεπτόμενο, προοδευτικό άνθρωπο, ιδιαίτερα τους γονείς, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αλλά και να πρωτοστατήσουν στους φορείς που συμμετέχουν, να συζητήσουν στα Δ.Σ. και να πάρουν αποφάσεις, να κινητοποιηθούν και να παλέψουν μαζί με το ΕΣΥΝ για: 

Δημιουργία θεραπευτικής κοινότητας με «στεγνό» πρόγραμμα στην Πάτρα που θα εξυπηρετήσει όλη τη Δυτική Ελλάδα (παντελής έλλειψη). 

Όχι στη νομιμοποίηση της κάνναβης. Κανένας αντιεπιστημονικός διαχωρισμός των ναρκωτικών σε «σκληρά – μαλακά». 

Όχι στη λειτουργία Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης. 

Μέτρα για την προστασία όλων των τοξικοεξαρτημένων από την πανδημία του κοροναϊού. 

Παύση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας (ιδιωτικών φορέων και ΜΚΟ) στους τομείς Πρόληψης και Απεξάρτησης. 

Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των κέντρων Πρόληψης και των θεραπευτικών προγραμμάτων, με σκοπό την πρόληψη των υποτροπών και την ενδυνάμωση του κινήτρου θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης, ενόψει μιας νέας καραντίνας. 

Η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ στην Πάτρα στις 8.30 το βράδυ, στο θεατράκι της Μαρίνας, παρουσιάζει θεατρική παράσταση με βάση το έργο του Ντάριο Φο «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά».

Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους φοιτητές, τους μαθητές, τα νεαρά ζευγάρια, τους γονείς, να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή θεατρική παράσταση. Να στείλουν μήνυμα κατά των ναρκωτικών και να ενισχύσουν την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια της θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ στην Πάτρα.   

 

Διαβάστε επίσης