Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο γολγοθάς για την Ιωάννα - Υπεβλήθη σε τέταρτο χειρουργείο

«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» – Τα μηνύματα της 35χρονης με το θύμα

Τις αποκαλύψεις για το πως την παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έχει να διαχειριστεί η Ιωάννα.

-«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» φαίνεται να της έλεγε μέσω Facebook για τον 40χρονο.

-«Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω, οκ τότε, της απαντούσε η Ιωάννα.

-«Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση»

-«Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις» λέει η 35χρονη σύμφωνα με το Star.

-«Ok, τον διαγράφω, no worries» λέει η Ιωάννα.

-«Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη» απαντά

-«Όχι, σου λέω καμία παρεξήγηση»

-«Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση κορίτσι μου»

Τα «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλιά της

«Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι» είχε στείλει η 35χρρονη στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της. Η Ιωάννα την ευχαρίστησε και εκείνη συνέχισε γράφοντας «Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;».

«Ναι βρε σίγουρα, γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;» απαντούσε η Ιωάννα

Τα χειρουργεία

Σε νέο χειρουργείο, το τέταρτο, υποβλήθηκε την Πέμπτη η Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου.

O άνθρωπος που στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στην Ιωάννα ειναι η μητέρα της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια, πάνω από 20.

Μήνυμα 40χρονου: «Με την Ιωάννα δεν είχα συναντηθεί ποτέ

H 35χρονη στον ανακριτή επέλεξε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της σιωπής. Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε, ζήτησε να εργαστεί. Είναι μια τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι κρατούμενοι προκειμένου να μειωθεί η ποινή τους.

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε στην αστυνομία ο επιχειρηματίας που φέρεται εν αγνοία του ως το «μήλον της έριδος» στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Ο επιχειρηματίας έδωσε την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία στις 10 Ιουνίου μία ημέρα πριν από τη σύλληψη της κατηγορούμενης. Η συμπληρωματική του κατάθεση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θα δοθεί μια ημέρα μετά την ώρα που η φερόμενη ως δράστης βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Όπως είπε ο 40χρονος, «η 35χρονη ως άνθρωπος ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη χωρίς πίεση και καλό παιδί».

Ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει οτι είναι το «μήλον της έριδος». Με την Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Ακόμα και όταν έμαθε τον λόγο που τον διέγραψε το κορίτσι απο το Facebook, εξεπλάγην. Η Ιωάννα του έλεγε ότι «κάποια ανησυχεί για σένα» και εκείνος έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει.

«Όποια και να είναι γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες ενημέρωσε την μιας και εσύ ξέρεις καλύτερα, ότι είμαι καλά δόξα το Θεό. Έχω υγεία που είναι το παν και να μη με ματιάσει» είχε γράψει ο 40χρονος.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης