«Άγριες Μέλισσες»: Ατύχημα για ηθοποιό - Έπεσε από τον τρίτο όροφο - ΦΩΤΟ

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του

Άγιο είχε ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που μένει και ευτυχώς επέζησε. Ο τηλεοπτικός «Σωτήρης» από την πετυχημένη σειρά του Ant1, κατά κόσμον Σωτήρης Ταχτσόγλου, έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην περιοχή του Βύρωνα όπου διαμένει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ο ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εξήγησε πως συνέβη το ατύχημα τη στιγμή που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το μπαλκόνι αλλά δεν υπολόγισε σωστά τον κίνδυνο.

«Ήμουν κουρασμένος, δε σκέφτηκα λογικά. Δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι θα πεθάνω. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω», δήλωσε, έχοντας διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, ενώ σύντομα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

7tg78g.jpg

«Ξέχασα τα κλειδιά από μέσα και βγαίνω από το μπαλκόνι και κρεμιέμαι από τα κάγκελα για να μπω στο μπαλκόνι και συνειδητοποιώ ότι είναι αδύνατο» περιέγραψε.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα αυτοκίνητο ήταν αυτό που ανέκοψε την πορεία του.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ