Αθηνά Οικονομάκου: «Η Βάσω Λασκαράκη είναι σαν αδερφή μου»

 

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά και στην κουμπάρα και φίλη της, Βάσω Λασκαράκη.

Στον Alpha έρχονται μεγάλες αλλαγές. Πώς εισπράττεις την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;

Όπως ακριβώς το ανακοίνωσε. Αντιλαμβάνομαι πως αυτή ήταν η ανάγκη και η επιθυμία της. Είναι απόλυτα σίγουρη για το τι θέλει. Η Ελένη είναι από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Πιστεύω πως η απόφαση που πήρε είναι για καλό της και θα την ανανεώσει. Της εύχομαι καλή ξεκούραση και κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει.

Το όνομα της κουμπάρας σου, Βάσως Λασκαράκη, ακούστηκε για την παρουσίαση εκπομπής. Πώς σου φαίνεται να την δεις παρουσιάστρια;

Είναι γενικά ταλαντούχο πλάσμα, όχι μόνο στο κομμάτι της υποκριτικής. Είναι σαν αδελφή μου η Βάσω. Είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της και αν επιλέξει να κάνει κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλη επιτυχία. Την πιστεύω και είμαι μαζί της σε ό,τι κι αν αποφασίσει.

Εσένα σου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση;

Μου έχουν γίνει αρκετές.

Γιατί δεν έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα; Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε παρουσιάστρια στο μέλλον;

Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Δεν είμαι ούτε αρνητική, ούτε θετική. Είχα προτάσεις που ήταν αδιάφορες. Υπήρξαν και κάποιες που τις σκέφτηκα σοβαρά. Κατέληξα τότε πως δεν ήμουν έτοιμη… Για να μου το προτείνουν επαναλαμβανόμενα, βέβαια, κάτι βλέπουν. Κι εγώ πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω –και ίσως καλά- κάποια στιγμή.

Διαβάστε επίσης