Στην Πάτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Παρών και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ - Αστυνομικό Μέγαρο και Πατρών - Πύργου στην ατζέντα - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

Σε εξέλιξη συνάντηση με αστυνομικούς στο "Τόφαλος

Νεότερη Ενημέρωση 10.15: Το θέμα της ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, όπως ήταν αναμενόμενο ετέθη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τους επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Επιπλέον στο τραπέζι των συζητήσεων μπήκε και η Πατρών - Πύργου, η οποία αν και αστυνομεύεται επαρκώς εκφράστηκε η πεποίθηση πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τη γενικότερη αντιμετώπιση της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Νεότερη Ενημέρωση 9.50: Λίγα λεπτά μετά τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου έφθασε στην Πάτρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αυτή την ώρα μετέχει σε ευρεία συνάντηση των ενστόλων στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος" στα Μποζαΐτικα.

xrisoxoidis.jpg

xrisoxoidis2.jpg

Νέο Αστυνομικό Μέγαρο, διακομιδές κρατουμένων στα Νοσοκομεία συνοδεία αστυνομικών, ενίσχυση της Αστυνομικής δύναμης στην Αχαΐα και ταχύτερη υλοποίηση του προγράμματος αντικατάστασης του γερασμένου στόλου των αστυνομικών αυτοκινήτων, είναι μερικά από τα σημαντικά θέματα για τα οποία ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις από την Πάτρα.

xrisoxoidis3.jpg

xrisoxoidis4.jpg

103974607_2654475404809828_6450447337924192306_n.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 9.37: Στην Πάτρα βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης όπως είχε γράψει το tempo24.news, ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στην Πάτρα σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης - Ποια θέματα θα συζητήσει

karamalakis1.jpg

karamalakis2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, o υπουργός αναμένεται να επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν την περιοχή με τους επιτελείς της Τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ενώ θα έχει και συναντήσεις με συνδικαλιστές την Αστυνομικών Υπαλλήλων και των Αξιωματικών. Σύμφωνα δε με πληροφορίες θα συναντηθεί και με φορείς και Δημάρχους της περιοχής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός θα μιλήσει στους αστυνομικούς υπαλλήλους στο κλειστό στάδιο "Δ. Τόφαλος" το πρωί, ενώ αργότερα θα πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου στις 14.30 θα προβεί σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ

To βράδυ της Παρασκευής στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού βρέθηκε  ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρωην Αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

3_0.jpg

Ο κύριος Τσουβάλας είχε συνεργασία με ανώτατα στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ,  τα οποία συνάντησε στο Μέγαρο της Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν τα θέματα τα περιοχής στα οποία θα αναφερθεί και σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ