Φρίκη στο Πακιστάν: Σκότωσαν 8χρονη υπηρέτρια επειδή απελευθέρωσε κατά λάθος δύο παπαγάλους

 

Ένα ζευγάρι στο Πακιστάν κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 8χρονο κορίτσι το οποίο απασχολούσε ως οικιακή βοηθό επειδή κατά λάθος άφησε ελεύθερους από το κλουβί τους δύο παπαγάλους.

Σύμφωνα με το independent.co.uk, πηγή από την αστυνομία ανέφερε ότι ο Hassan Siddiqi ομολόγησε ότι εκείνος και η σύζυγός του χτύπησαν το άτυχο κοριτσάκι το οποίο εργαζόταν για αυτούς.

“Το κορίτσι καθάριζε το κλουβί και κατά λάθος του ξέφυγαν δύο παπαγάλοι. Ο Hassan και η σύζυγός του εξοργίστηκαν και χτύπησαν βάναυσα την οικιακή βοηθό”, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην πόλη Ραβαλπίντι στις 31 Μαΐου. Η 8χρονη νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ ωστόσο την επόμενη μέρα άφησε την τελευταία της πνοή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Hassan μετέφερε την ανήλικη στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την έκθεση από το νοσοκομείο το άτυχο κοριτσάκι έφερε τραύματα από χτυπήματα στο πρόσωπο, στα πλευρά και στους μηρούς και σημάδια σε σημεία του σώματος του που υποδηλώνουν πιθανό βιασμό.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Πηγή ΦΩΤΟ: edition.cnn.com

Διαβάστε επίσης