Ο καθημερινός Γολγοθάς της Ιωαννάς που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Χειρουργεία μέχρι το 2022

 

Μπορεί πλέον η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να κάνει καλύτερες σκέψεις σε σχέση με τις πρώτες ημέρες από το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει μπροστά της έναν Γολγοθά, τον οποίον καλείται καθημερινά ανεβαίνει.

Οι έρευνες για την επίθεση συνεχίζονται και οι αστυνομικοί που τις χειρίζονται επιμένουν πως η δράστις δεν θα αποφύγει τη σύλληψη, με τον κλοιό γύρω της να σφίγγει, την ίδια ώρα που το θύμα της παραμένει στο Θριάσιο και προσπαθεί να αναρρώσει από την τελευταία χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Όπως εξομολογούνται οι γιατροί της, το οξύ συνεχίζει να καίει ακόμα το πρόσωπό της και οι πόνοι που αισθάνεται είναι αφόρητοι. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και τα δύσκολα δεν έχουν περάσει. Μάλιστα, έχει ενημερωθεί ότι τα χειρουργεία θα συνεχιστούν μέχρι το 2022 και όπως της έχουν πει από την πρώτη στιγμή, «το τελικό αποτέλεσμα δεν θα την αφήσει να ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη που έζησε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

«Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε; Το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να πάει κάπου γι' αυτό που ζω. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, θέλω να μάθω όλη την αλήθεια», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Από τις καταθέσεις, τα βίντεο και τις μαρτυρίες οι αστυνομικοί εστίασαν σε επτά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας που προέβαλαν άλλοθι. Μετά από σχετική μελέτη, τα τέσσερα έφυγαν από το «κάδρο» των ερευνών και πλέον οι Αρχές εστιάζουν σε τρία.

Τρεις γυναίκες, τα άλλοθι των οποίων δεν κρίθηκαν τόσο ισχυρά. Τρία πρόσωπα από το στενότατο περιβάλλον της 34χρονης, για τα οποία υπάρχουν σκέψεις, υποθέσεις και ίσως ενδείξεις αλλά ακόμα όχι αποδείξεις ενοχής. Αυτής οι αποδείξεις ίσως έρθουν μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη σάρωση των κλήσεων πριν και μετά την επίθεση στην Καλλιθέα.

Στο πλευρό της άτυχης γυναίκας συνεχίζουν να βρίσκονται καθημερινά η μητέρα και ο αδερφός της. Προσπαθούν να τη στηρίξουν, της μεταφέρουν τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης του απλού κόσμου και περιμένουν απαντήσεις για τη φρικτή επίθεση.

Τις επόμενες ημέρες η 34χρονη δεν αποκλείεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία πιθανότατα θα κληθεί να απαντήσει πάνω στα δεδομένα που θα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ