Πάτρα: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: 12.45: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του περιστατικού με πυροβολισμούς σε γνωστό παραλιακό θερινό κατάστημα, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφοριές τρια νεαρά άτομα επισκέθφηκαν το χώρο, όμως η ένδυση τους δεν ήταν κατάλληλη. Ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε με ευγενικό τρόπο να αποχωρήσουν από το κατάστημα. Εκείνοι αρχικά αρνήθηκαν, αλλά στη συνέχεια έφυγαν. Και ενώ όλοι, επιχειρηματίας και εργαζόμενοι θεώρησαν το θέμα λήξαν. Λίγα λεπτά αργότερα οι "θαμώνες" επέστρεψαν, όπως αποδείχθηκε με άγριες διαθέσεις. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα έφερε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο οι "πρωταγωνιστές" του πρωτοφανούς επεισοδίου είχαν τραπεί σε φυγή. 

Πρώτη Ενημέρωση 12.12: Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνά, η τοπική ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε γνωστό θερινό κατάστημα διασκέδασης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες "βγήκαν" τα όπλα, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που έχει αναλάβει και τη διενέργεια της προανάκρισης για τοπεριστατικό. 

Πηγές στο tempo24.news αναφέρουν, πως έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος, καθώς και η "σκιαγράφηση" του προφίλ των δραστών. 

 

Διαβάστε επίσης